Go Back

Slovenija
 

Na domačem in tujem trgu delujemo že 30 let. Gradili smo individualne družinske hiše v zaključenih naseljih ter izvajali zaključna dela na poslovnih objektih, bankah ter trgovskih centrih. 


Za gradnjo objektov priporočamo ŠTIRI RAZLIČNE TEHNOLOGIJE, s katerimi imamo dolgoletne izkušnje na različnih objektih, ki so predstavljene spodaj.

Predvsem priporočamo gradnjo individualnih hiš s tehnologijo YTONG, katero uporabljamo v sodelovanju s proizvajalcem Xella Porobeton Si, d.o.o. in smo prepričani, da ima ta tehnologija mnoge prednosti pred ostalimi, kar smo preizkusili in se prepričali z izgradnjo lastnega objekta.  

Več informacij o YTONG tehnologiji ter katalog 29 hiš dobite na spodnji povezavi:

http://www.ingra.si/scripts/download.php?file=/data/upload/Ytong_katalog_hise_junij_2016.pdf

 

  • Sodelovali smo pri izvedbi notranje opreme, različnih finalnih del ter svetil na objektih, kot so: Ljubljanska borza, Murgle center, trgovski center E.Leclerc na Rudniku, Avtohiša Vis ter mnogih drugih objektih. 

 

  • Naselje Lavil - 1997/1999

Naselje Lavil - 9 nadstandarnih hiš s podzemno garažo v neposredni bližini Ljubljane v Gameljnah pod Šmarno goro, smo zgradili z inovativno nemško tehnologijo ISORAST - tehnologija za hitro gradnjo energetsko varčnih in pasivnih hiš. Celotno naselje ter oblika hiše je rezultat lastnega razvoja in oblikovanja objektov ter zasnovo urbanizma z lastno izvedbo na ključ.

Več informacij o ISORAST tehnologiji dobite na spodnji povezavi:

http://www.isorast.si/

 

 

  • Naselje standardnih hiš Bor 21 - 2005/2007

Naselje Bor 21 - v Vodicah pri Ljubljani smo zgradili 21 standardnih hiš s kompletno infrastrukturo z lastnim razvojem hiš ter urbanistično zasnovo s celotno izvedbo na ključ ali delni ključ. Naselje je zgrajeno s klasično metodo armirano betonsko konstrukcijo ter klasičnim modularcem z vsemi postopki, ki so potrebni za klasično izvedbo.  

Naselje Bor Naselje Bor Naselje Bor Naselje Bor

 

Hrvaška

  • Opremljanje potniških ladij

Na Hrvaškem trgu smo prisotni že od leta 1988. V ladjedelnici Split smo izvajali zaključna dela na luksuznih ladjah za kupce iz Švedske in Finske za linijo Vikingline in Euroway. 

 

Rusija

  • Izvedba zunanjih fasad in notranje opreme

Na Ruskem trgu smo delovali 5 let na področju gradnje in izvedbe fasad - bank, ter poslovnih objektov v sodelovanju z Nemškim gradbenim podjetjem Hochtief, Siemens ter za različne slovenske in ruske naročnike.

 

ZDA

  • Gradnja unikatnih hiš San Francisco - 1999/2004

V ZDA  - San Francisco - LA smo delovali 5 let na področju gradnje različnih individualnih hiš visokega cenovnega razreda ter nekaj poslovnih objektov v San Franciscu. Tehnologija gradnje - lesena konstrukcija s kovinskimi statičnimi elementi.