Go Back

LOKACIJA

Naselje Equinox 21 se nahaja le 8 km iz centra Ljubljane v naselju Vikrče, 18 km od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. V neposredni bližini (2 km) se nahaja novo golf igrišče Diners club z 18 luknjami.  

 

 

TURISTIČNA KROŽNA POT

Vse to je del turistične krožne poti Medvode - Zbiljsko jezero - Golf igrišče - Šmarna gora - Naselje Equinox, ki se zaključi s turistično športnim centrom Medvode. 

 

 NOVA CESTNA POVEZAVA DO LJUBLJANE

Infrastruktura se bo navezovala na novo bodočo štiripasovnico z mostom preko reke Save (za katero je že potrjen program gradnje). Naselje je oddaljeno 4 km od tunela na obvoznici.

 

PARCELACIJA S PARCELNIMI ŠTEVILKAMI IN KVADRATURO PARCEL

 

 

GROBI PRIKAZ TERAS NA TERENU

 

ENERGETSKO VARČNE VILE

Na voljo bo 21 sodobnih vil na ločenih terasah v velikosti cca 1.500-3.200 m2, ki bodo urejene tako, da bo vsaka parcela na svoji terasi. Območje parcel je razgibano v naravi po hribu in skupaj meri 53.000 m2.  Vse parcele bodo obdane z drevesi in urejeno okolico ter novo infrastrukturo, ki se bo navezovala na novo bodočo štiripasovnico z mostom preko reke Save (za katero je že potrjen program gradnje).  Naselje je oddaljeno 4 km od tunela na obvoznici.

Vse vile bodo ograjene, varovane ter vzdrževane, kakor tudi celotno naselje.

Vsaka Equinox vila bo imela od 400-700 m2 stanovanjskega prostora, posebej izdelana s sodobno tehnično opremo.

Hiša K1 in K2

Hiša S1

 

Z naseljem Equinox in kulturo bivanja v naravi blizu mesta želimo postaviti nove standarde za prihodnost za vse tiste, ki čutijo potrebo po kvaliteti, praktičnosti in diskretnosti v varnem okolju.

Vsi potencialni kupci, ki imate resen namen nas lahko kontaktirate preko spletnega kontakta, ki ga najdete na prvi strani.